Fiskequiz for børn til Torvehallernes 'Børnetorvet'

Fiskequiz for børn til Torvehallernes 'Børnetorvet'

fish intro

Deltag i Havs fiskequiz for børn og barnlige sjæle og test din fiskeparatviden til Torvehallernes 'Børnetorvet'. Der er frisk fisk på højtkant til de heldige vindere ...

'Børnetorvet' handler om at bringe viden om råvarernes vej fra jord (eller fjord) til bord ned i børnehøjde. Hvordan ser en levende rødspætte ud og hvad kendetegner en kulmule? Hvor kan man fange torsk og hvordan smager østers? Alt dette får du svar på med Havs fiskequiz.

Det er Havs fiskehandler Tommy Raabo Fischer, der styrer fiskequizzens gang når 'Børnetorvet' finder sted for første gang i samarbejde med Thomas Herman (tidl. chefkok på Michelin-stjernerestauranten Herman i Nimb i Tivoli, dommer i MasterChef og forfatter til kogebøgerne 'Brændende kærlighed' og 'Hermans aftensmad') i Torvehallerne.

Der vil være masser på menuen for børn til 'Børnetorvet'. Dagen bliver et stort spisekammer fyldt med aktiviteter og workshops både indenfor og udenfor, hvor børnene kan blive klogere på deres smagsløg, lære hvor råvarerne kommer fra og hvordan man laver et godt måltid.

Thorsten Schmidt fra restauranten Malling & Schmidt vil lave nitrogen-is og Helle Brønnum Carlsen, kendt som mange-årig madanmelder og kodebogsforfatter, vil lave workshop med temaet sæsonens mystiske råvarer.

Thomas Herman inviterer fire kendte kokke til 'Børnenes spisekammer', hvor børnene skal være med til at tilberede og servere en middag for deres forældre. Følgende kokke skal hjælpe børnene i køkkenet:

Borddækning: Jacob Kocemba fra Sparkling Tea Company
Forret: Theis Brydegaard fra Kadeau og Nabo laver jordskokkesuppe med saltede lynstegte kammuslinger, syltede vinterløg og to slags karse
Mellemret: Thomas Rode fra Rode Essentials laver slethvar i tynde skiver med rosenkål og dødstrompeter
Hovedret: Per Thøstesen fra Bistro Boheme laver nakkekam med karry og helstegt blomkål
Dessert: Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro laver iskage en surprise

Billet til 'Børnenes spisekammer' kan købes via madbillet.dk.

Havs fiskequiz er gratis at deltage i og henvender sig hovedsageligt til børn i alderen 8-12 år.

Hvad: Fiskequiz for børn til Torvehallernes 'Børnetorvet'
Hvor: Torvehallerne, udenfor, Frederiksborggade 21, 1360 København K
Hvornår: 22. oktober 2017 kl. 11-15 (Børnetorvet kl. 11-19)

05.10.2017

fiskequiz børn torvehallerne børnetorvet

Flere friskfangede nyheder

fish intro
oyster trophy week 2017
13 - 22 oktober 2017

Se flere nyheder

Nyheder