Fiskens Dag 2017 - HAV

Fiskens Dag 2017

fish intro

Mød Havs friske fiskehandlere til Fiskebranchens festdag - Fiskens Dag 2017 - hvor du kan gøre en god handel, få en snak om hvilke fisk der er i sæson netop nu og hvordan du tilbereder dem. Du kan også dykke ned i Havs østersbar med danske østers. Og sidst men ikke mindst kan du smage vinderretten fra Havs bloggerkonkurrence med Seamore

Fiskens Dag er Fiskebranches fælles fremstød for det danske fiskerierhverv - fra fiskere over fiskeproducenter til fiskehandlere og kokke der dagligt tilbereder fisk. Sammen vil de fylde pladsen med stande med salg af fisk og et hav af smagsprøver. En ren festdag!

 • fish intro Igen i år kan du møde Havs friske fiskehandlere og fiskehandlerelever, der vil sælge masser af frisk fisk til billige penge - rygtet vil vide at der er tale om ren foræring. Få en snak med dem om hvilke fisk der er i sæson netop nu og hvordan du tilbereder dem.

 • fish intro Der vil som sædvanligt være fiskeauktion med fisk fra Thorsminde, men som noget nyt er Tommy fra Hav blevet spurgt om han vil være auktionarius og det har han takket ja til. Fiskeauktionerne finder sted kl. 10:15 og 12:30 på scenen.

 • fish intro Du kan også dykke ned i Havs østersbar med danske østers fra Limfjorden - både den oprindelige limfjordsøsters og den invasive stillehavsøsters, der truer førstnævnte. Heldigvis smager begge østers helt fantastisk, så vores råd er at holde den invasive art nede ved at indtage så mange som muligt.

 • fish intro Og sidst men ikke mindst kan du smage vinderretten fra Havs bloggerkonkurrence sammen med det hollandske tangfirma Seamore. Konkurrencen gik ud på at få en række bloggere til at give deres bud på en let, hurtig og billig ret med fisk eller skaldyr og tang fra Seamore.

 • Så tag familie og venner i hånden eller kom som du er og vær med til at fejre Fiskens Dag 2017 sammen med os.

  Se hele programmet her.

  Om Fiskens Dag
  Det er Fiskebranchen der står bag Fiskens Dag med støtte fra Den Europæiske Hav- og Fiskerifond (EHFF) og Miljø- og Fødevarestyrelsen. Også virksomheder, organisationer og andre relevante aktører deltager, og fokus er på fisk og skaldyr fanget af danske kuttere. Læs mere om Fiskens Dag her.

  Hvad: Fiskens Dag 2017
  Hvor: Rådhuspladsen, 1550 København V
  Hvornår: 16. september 2017 kl. 10-15

  21.08.2017

fiskens dag 2017 rådhuspladsen

Se flere nyheder

Nyheder