Få Tommys tips til fisk på grill

Få Tommys tips til fisk på grill

fish intro

Få Tommys tips, tricks og opskrifter på at grille dansk fisk og skaldyr som makrel, rødmulle, hornfisk, havbars, blæksprutte, pighvar, jomfruhummer og hummer

Det er højsæson for grill. Se de små videoer med Tommy, hvor du får hans tips, tricks og opskrifter, herunder.

  • fish intro Makrel:
    Rids den ned i skindet, og giv den en masse olie, hvidløg og lidt urter. Grill den hel i ca. 4-5 min. til skindet er helt sprødt.

    • fish intro Rødmulle:
      Rødmullen er rigtig god på grill, fordi den har fedt kød. Når den ikke er så stor, griller man den hel. Når den er grillet, kan man ”gnave” den som en sardin.

      • fish intro Hornfisk:
        Fileter den, men behold skindet på og læg smørklatter og persille på, og fold den en gang. Læg den i en alubakke direkte på grillen. Skindet på begge sider gør at al saften bliver inde i kødet.

        • fish intro Havbars:
          Havbars egner sig godt til grill, fordi den er meget fed i kødet. Rens og afskæl den, og mariner den med olie, hvidløg og urter, og smid den direkte på grillen i ca. 20 min.

          • fish intro Blækprutte:
            Få fiskehandleren til at flå den og rense den. Mariner den i to-tre timer med hvidløg, og smid den direkte på grillen indtil den begynder at blive godt ’grill-brun’. Skær den ud som en steg, og server den med en dressing til.

            • fish intro Pighvar:
              Tag den hele fisk og skær ned langs ryggen. Læg et snit ind under skindet på begge sider. Fyld lommerne op med smør, skalotteløg, dild, salt og peber og et stænk sherryeddike. Smid den direkte på grillen i en alubakke.

              • fish intro Jomfruhummer:
                Lad hovedet være helt, og flæk den hele vejen ned igennem halen, så den er splittet. Giv den olie med lidt hvidløg og urter i, og gnub det ind. Smid den direkte på grillen, så den bliver grillet i skallen.

                • fish intro Hummer:
                  Flæk hummeren hele vejen igennem - så du afliver den - og smør den med hvidløg, persille og lidt citron. Smid den direkte på grillen fra helt rå tilstand.

                  29.06.2018


Se flere nyheder

Nyheder