Daniel Letz laks

Daniel Letz laks

fish intro

Den bedste laks er bæredygtig og fra Daniel Letz. Vi håndskærer den i butikken

Daniel Letz’ laks er kendt som en af de allerbedste man kan få herhjemme. Den er bæredygtig og opdrættet af færøske Hiddenfjord, der hverken bruger antibiotika, gmo eller hormoner, men går op i dyrevelfærd og respekt for naturen.

Laks fra Daniel Letz er at finde på menuen på en række af landets bedste restauranter og naturligvis i vores butik i Torvehallerne og på Kildegårdsvej. Daniel har desuden udgivet en kogebog kun med opskrifter med sin berømte laks.

Daniel Letz er fransk kok fra Alsace. Som ung kok kom han til Danmark og arbejdede bl.a. på Falsled Kro og Kong Hans Kælder, hvor han var køkkenchef i 16 år. Han ejer og driver i dag den franske restaurant Le Saint Jacques. Han er endvidere ridder af Dannebrog.

20.12.2017

nye åbningstider kildegårdsvej

Flere friskfangede nyheder

fish intro
hav2go takeaway kildegårdsvej hellerup
3 - 4 november 2017
oyster trophy week 2017
13 - 22 oktober 2017

Se flere nyheder

Nyheder