Bogreception for 'Vores Hav: Livretter med skaldyr og bløddyr' - HAV

Bogreception for 'Vores Hav: Livretter med skaldyr og bløddyr'

fish intro

Helle Brønnum Carlsen og Mikkel Wejdemann fejrer udgivelsen af deres nye kogebog ’Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr’ med en reception, hvor du kan få en smagsprøve på en af opskrifterne fra bogen. Vi leverer råvarer

Helle Brønnum Carlsen har et nærmest uendeligt langt gastronomisk cv og er bl.a. kendt som mange-årig madanmelder og har udgivet en lang perlerække af kogebøger. Mikkel Wejdemann er berejst underviser udi gastronomien og driver til dagligt konsulentfirmaet MadMikkel.

Med fælles nysgerrighed på alverdens madkulturer og glæden ved det dejlige danske spisekammer, der gemmer sig lige underhavoverfladen, har de sammen skrevet kogebogen ’Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr’, der udkommer d. 10. maj på forlaget Turbine.

Det fejres med en reception på torvet, hvor du kan få en smagsprøve på en af opskrifterne fra bogen. Vi leverer råvarerne og Mikkel og Helle vil kokkerere sammen med vores kok Henri Lee. Vi udlodder samtidig to signerede eksemplarer af kogebogen. Læs mere om konkurrencen her.

’Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr’ er en havkogebog og som titlen antyder indeholder den ikke opskrifter med fisk, men opskrifter med skaldyr og bløddyr som hummer, østers, blåmuslinger, rejer, krabber og blæksprutter.

Hvad: Bogreception for ’Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr’
Hvor: Torvehallerne, udenfor hal 1, Frederiksborggade 20, 1360 København K
Hvornår: 24. maj kl. 16-18

03.05.2017


Se flere nyheder

Nyheder