Bogreception og østersskole med The Oyster King - HAV

Bogreception og østersskole med The Oyster King

fish intro

Jesper Voss alias The Oyster King er kendt som hele Fanøs østerskonge og har netop udgivet kogebogen ’The Øyster King Cookbook’ (2016). I den forbindelse lægger han vejen forbi vores butik til først en bogreception og dernæst som gæsteunderviser til vores østersskole

Østers findes i overflod i Vadehavet omkring Fanø og Jesper Voss’ kærlighed til den delikate spise har resulteret i kogebogen ’The Øyster King Cookbook’ med over 30 opskrifter, der har østers som hovedingrediens. Der er alt fra klassiske opskrifter som østers med vinaigrette, skalotteløg og citron til mere moderne opskrifter som østers med æble, agurk, gin og peberrod samt grillede østers med rød pesto og fårefeta. Der er således noget for enhver smag uanset hvor velbevandret man er udi den danske delikatesse.

BOGRECEPTION KL. 15-18

Til bogreceptionen vil der være mulighed for at møde Jesper Voss alias The Oyster King og få en snak om hans nye kogebog ’The Øyster King Cookbook’, som også flere kendte danske kokke har bidraget med opskrifter til inkl. Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro. Man vil naturligvis kunne købe et signeret eksemplar af kogebogen og Jesper vil byde på østers fra en af opskrifterne i bogen.

ØSTERSSKOLE KL. 18:30-20

Jesper Voss har også sagt ja til at være gæsteunderviser til vores østersskole i forlængelse af bogreceptionen. Østersskolen finder sted hver fredag kl. 18:30-20 og som gæsteunderviser har man mulighed for at sætte sit personlige præg på østersskolens form og indhold. Som sædvanligt lærer man at åbne tre forskellige østers og smage dig igennem dem. Pris: 100 kr. for 3 forskellige østers og 1 glas bobler. Deltagernatal: 8. Tilmelding til karina@hav.dk.

Hvad: Bogreception og østersskole med The Oyster King
Hvor: Hav, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1362 København K
Hvornår: 9. december kl. 15-20

09.12.2016

Bogreception HAV

Se flere nyheder

Nyheder