Bloggerkonkurrence: Hav x Seamore

Bloggerkonkurrence: Hav x Seamore

fish intro

I Hav er vi vilde med tang, som vi sammen med Seamore synes vi skal spise meget mere af. Men hvordan gør man det bedst til en del af madlavningen til hverdag? Det beder vi en række af Danmarks bedste bloggere om at give deres bud på

Seamore er et hollandsk firma, der indtil videre har lanceret de to tangprodukter ’I sea pasta’ og ’I sea bacon’, der er hhv. tang der spises som pasta og tang der spises som bacon.

I Hav er vi vilde med tang, som vi sammen med Seamore synes vi skal spise meget mere af. Og fordelene er mange. Det er sundt (det indeholder masser af vitaminer, mineraler, fibre, olier og protein), smager godt og så er det bæredygtigt da den tang, som Seamore bruger, vokser flere meter på kun få måneder.

Tangen er 100 % vild og håndplukkes fra kysterne i Connemara, Irland og Bretagne, Frankrig.

Sammen med Seamore har vi bedt en række af Danmarks bedste bloggere om at give deres bud på hvordan man bedst gør tang til en del af madlavningen til hverdag.

Som en del af denne bloggerkonkurrence har de fået tre kriterier til at lave en ret:

  • fish intro Den skal være let at lave, så den skal indeholde så få ingredienser som mulig

  • fish intro Den skal være hurtig at lave, så man kan lave den til hverdag og gerne sammen med børn

  • fish intro Den skal være billig, så man kan lave retten til mange

  • Retten skal indeholde dansk fisk eller skaldyr og et eller begge tangprodukter fra Seamore.

    Er du blogger og har lyst til at deltage, så kontakt Karina Bergmann fra Hav på karina@hav.dk eller Anne Køster for Seamore på anne@annekoster.dk for mere information. Deadline for indsending af opskrift til anne@annekoster.dk er d. 8. september kl. 12.

    Dommerne der skal finde en vinder er: Gorm Wisweh, Nikolaj Juel og Anne Hjernø.

    Vinderen får mulighed for at lave sin ret til Fiskens Dag på Rådhuspladsen d. 16. september sammen med Hav.

    22.08.2017

reception fiskebranchen fisk fisken

Se flere nyheder

Nyheder