Billedgalleri: Cooking for a Cause - HAV

Billedgalleri: Cooking for a Cause

fish intro

Hav sponserede østers til Jakob Nusbaum fra Gourmensch, som han bålgrillede med dildmayo, maltjord, tangaske og skovsyre til velgørenhedsmiddagen ’Cooking for a Cause’. Al overskuddet går ubeskåret til Trampolinhuset. Se billederne her

Jakob Nusbaum fra Gourmensch lavede sammen med syv skarpe og passionerede kokke og bloggere hver deres enestående ret, der tilsammen udgjorde velgørenhedsmiddagen ’Cooking for a Cause’, der fandt sted d. 6. maj hos Rebel Food i Valby.

Initiativtagerne til ’Cooking for a Cause’ er to privatpersoner Jonas Højland og hans svigerfar Mik Fabricius, der tidligere har lavet lignende velgørenhedsarrangement for hjemløse. ’Cooking for a Cause’ er udelukkende drevet af frivillige og sponsorater og al overskuddet går ubeskåret til Trampolinhuset i Nordvest.

Se hele menuen herunder:

MENU

Snacks: Bålgrillede østers, dildmayo, maltjord, tangaske og skovsyre
ved Jakob Nusbaum - Gourmensch
Lever af at lave mad over bål ud fra sit eget teamcooking-koncept, hvor firmaer og private laver gourmetmad i naturen

Appetizer: Oksetatar, smørstegt brød, porremayo, løgaske og brændte perleløg
ved Mik Fabricius - Mikkers Mad
Amatørkok. Er sammen med sin svigersøn Jonas Højland initiativtager til ’Cooking for a Cause’

Pre-forret: Saltet torsk med brændt hvid miso, blomster og sauce på fåremælksvalle, fermenteret honning, lagret blomstereddike og kærnet smør trukket med asparges
ved Anders Rytter - Frederiksminde
Tidl. en del af Senior Kokkelandsholdet

Forretter: Grillet jomfruhummer, glaserede asparges, mandel/olivencreme, terraliva olivenoliesauce + Hjemmebagt surdejsbrød med enebær og masser af trøffel
ved Nicolai Christiansen - Kokkelandsholdet
Souchef på Restaurant Tree-Top og en del af Junior Kokkelandsholdet

Pre-hovedret: Rosastegt lammefilét rullet i granskud og urter med rejer og grønt
ved Karl Ejnar Jørgensen - Raavare
Madblogger og kommunikationsansvarlig hos Rebel Food

Hovedret: Kalvefrikassé anno 2017: Grillet kalv, forårsgrønt og skilt blanquette
ved Thomas Alcayaga - Madet Mere + Gather, Catch & Cook
Selvstændig kogemand, foodstyler og kogebogsforfatter

Pre-dessert: Mild syrenfromage, rabarbersorbet og nitrogenfrosset rabarber/kamillegranité
ved Mads Cortsen - Cortsen Dining
Nr. 2 i MasterChef 2015 og indehaver af cateringfimaet Cortsen Dining

Dessert: Portvinssyltede svesker med Agen, creme anglaise, saltkaramel og tørrede hibiscusblomster
ved Rasmus Palsgård - Feinschmeckeren
Journalist, Food Concierge ved Nimb og finalist i MasterChef 2016


Hvad: Cooking for a Cause
Hvor: Rebel Food, Grønttorvet 50-60, 2500 Valby
Hvornår: 6. maj 2017 kl. 17:30

26.05.2017


Se flere nyheder

Nyheder